Türk Telekom Şehit Murat Naiboğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Düşünen, sorgulayan, araştıran, değişime açık, demokratik bilince sahip, çevre bilinci gelişmiş, fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, her alanda başarıyı yakalamayı amaçlayan, bulundukları her ortamda farklılık yaratan, öncülük görevi üstlenen, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, vatanını ve milletini seven ve yüceltmeye çalışan, Atatürk ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı, tam donanımlı bireyler yetiştirmek, yetiştirdiğimiz bu bireylerle saygın ve sayılı eğitim kurumları arasında yerimizi almaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimi´nin ilkeleri doğrultusunda, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı, pozitif bilimleri rehber edinmiş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, sorgulayan ve sorumluluk üstlenen, kendine güvenen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren, toplumsal duyarlılığı ve sorumluluk bilinci olan ; düzenli, disiplinli, sistemli düşünme, sürekli çalışma ve başarma duygusuna sahip, alçak gönüllü, üretken, bilgili, ülkesini seven bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar: 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında 102 Mezunumuzun 71´i, 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında 109 Mezunumuzun 81´i, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 69 Mezunumuzun 46´i 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı 88 mezundan 58´i üniversiteye yerleşmiştir.

Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ALMANCA
Servis Bilgisi: Öğrenci Servis Taşımacılığı yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: e-Okul VBS´nden öğrenilebilir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Başarılarımız menüsünden ulaşılabilir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Başarılarımız menüsünden ulaşılabilir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sttal.meb.k12.tr

Adres - Battalgazi Mahallesi Selçukhan Caddesi Işıklar Sokak No3 Sultanbeyli / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Battalgazi Mah. Selçukhan Cd. Işıklar Sk. No=54 Sultanbeyli-İSTANBUL

Ulaşım Sultanbeyli Devlet Hastanesine giden tüm toplu taşıma araçlarına binildiğinde rahatlıkla ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km