İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVINA ( İOKBS ) GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

03/09/2023 tarihinde yapılacak olan İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI ( İOKBS )na girecek öğrencilerimiz sınav yeri giriş bilgilerini   https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Dpy/2023_DPY_GIRIS_YERI_int77bote87/  adresine girerek öğrenebilirler. Fotoğraflı sınav giriş belgesi elektronik ortamda sınava girecekleri okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencinin sınava gireceği salon ve sırada hazır bulunduracaktır. Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler saat 09.30’da sınava katılacakları binada hazır bulunacaktır. Öğrenciler sınava gelirken yanlarında geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı) ile koyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulunduracaktır.  Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

29.08.2023 150